Drenaj Limfatic

DRENAJUL LIMFATIC ├Ä╚ÜI AJUT─é CORPUL S─é ELIMINE MAI U╚śOR GR─éSIMEA, APA ├ÄN EXCES ╚śI CELULITA !

Drenajul limfatic sau presoterapia, adic─â masajul sub presiune, este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a edemului, adic─â a membrelor umflate. ├Än medicina estetic─â, drenajul limfatic este un element de baz─â, o metod─â total nedureroas─â, relaxant─â ╚Öi foarte eficient─â cu efect de sl─âbire rapid─â, drenare, detoxifiere a organismului, reducere a celulitei ╚Öi cantit─â╚Ťii de ap─â acumulat─â ├«n exces.

Presodrenajul este o tehnic─â pl─âcut─â de masaj care ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte metabolismul organismului, stimuleaz─â sistemul limfatic pentru a purifica corpul de toxine ╚Öi sus╚Ťine transferul de gr─âsime eliberat ├«n timpul altor tratamente (de exemplu, criolipoliza, radiofrecven╚Ťa, terapia cu unde de ╚Öoc) la nivelul sistemului limfatic.

Drenajul limfatic este ideal pentru tratamentul a╚Öa-numitului sindrom de ÔÇ×picioare obositeÔÇŁ, necesar pentru femeile care se plimb─â ├«n tocuri ├«nalte ╚Öi pentru cei care ├«╚Öi petrec activitatea st├ónd ├«n picioare. ├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte circula╚Ťia (pentru a preveni venele varicoase) ╚Öi umflarea inestetic─â a picioarelor.

Dac─â ai celulit─â ╚Öi ├«╚Ťi dore╚Öti o piele mai neted─â, f─âr─â gropi╚Ťe de gr─âsime, atunci BTL-6000 Lymphastim este o alegere non-invaziv─â ╚Öi eficient─â de tratament care se concentreaz─â pe drenaj limfatic ╚Öi pe stimularea circula╚Ťiei sanguine. BTL Lymphastim este un sistem clinic dovedit, aprobat FDA, cu rezultate vizibile imediat ╚Öi 100% sigur.

CUM FUNȚIONEAZĂ ?

Sistemul limfatic uman este responsabil pentru eliminarea fluidului intersti╚Ťial din ╚Ťesuturi. Acesta absoarbe ╚Öi transport─â acizi gra╚Öi ╚Öi gr─âsimile ├«n ├«ntregul sistem circulator ╚Öi transport─â celule cu prezen╚Ť─â antigen la ganglionii limfatici unde stimuleaz─â r─âspunsul sistemului imunitar. Bolile ╚Öi problemele sistemului limfatic determin─â de obicei umfl─âturi ale membrelor, dar ╚Öi alte simptome.

Tehnologia de ultim─â genera╚Ťie BLT Lymphastim ac╚Ťioneaz─â cu ajutorul principiului presoterapiei pneumatice. Man╚Öoanele speciale de aplicare, cu camere multiple suprapuse asigur─â un masaj delicat care ├«ncurajeaz─â circula╚Ťia natural─â a limfei prin corp.

DE CE S─é ALEGI DRENAJUL LIMFATIC ?

Presoterapia BLT Lymphastim ajută la accelerarea procesului de vindecare natural al corpului, impulsionează pierderea în greutate și eliminarea toxinelor prin accelerarea metabolismului.

De asemenea, tonusul este mult ├«mbun─ât─â╚Ťit, pacientul ├«╚Öi redob├ónde╚Öte energia ╚Öi se elimin─â cantitatea de ap─â care se stocheaz─â de obicei ├«n membrele inferioare. S-a demonstrat, de asemenea, c─â ajut─â stimularea circula╚Ťiei celor care sufer─â de circula╚Ťie deficitar─â la nivelul m├óinilor ╚Öi picioarelor ╚Öi poate ajuta ├«n prevenirea varicelor.

Drenajul limfatic de ultim─â genera╚Ťie este de asemenea indicat ca ╚Öi procedur─â standard de recuperare dup─â liposuc╚Ťia chirurgical─â, contribuind la redob├óndirea tonusului pielii ╚Öi a celui muscular.

REZULTATE

  • Tonifiaz─â pielea & reduce celulita
  • Detoxifiere & sl─âbire rapid─â
  • Elimin─â durerea & oboseala din picioare
  • Previne venele varicoase (varicele)
  • Stimuleaz─â circula╚Ťia sangvin─â & limfatic─â
  • Tratament de recuperare post-antrenament
  • Adjuvant ├«n recuperarea post-liposuc╚Ťie chirurgical─â ╚Öi nechirurgical─â
  • Poten╚Ťeaz─â rezultatele de la criolipoliz─â, radiofrecven╚Ť─â, unde de ╚Öoc.

CE SIMȚI ÎN TIMPUL PRESOTERAPIEI ?

Tehnologia BTL Lymphastim are dou─â camere separate care sunt pozi╚Ťionate ├«n jurul membrelor tale, carte arat─â ca ni╚Öte pantaloni gonfla╚Ťi mari. Aceste camere se vor umfla ╚Öi se vor dezumfla treptat, ├«ncep├ónd de la glezne, deplas├óndu-se c─âtre partea superioar─â a coapselor, pentru a cre╚Öte circula╚Ťia s├óngelui ╚Öi fluxul limfatic. Este o senza╚Ťie relaxant─â, iar de obicei mul╚Ťi clien╚Ťi prefer─â s─â se bucure ╚Öi de un tratament facial ├«n timpul presoterapiei.

Presoterapia BTL Lymphastim nu este dureroas─â, iar la SKiN MedSpa monitoriz─âm ├«n permanen╚Ť─â nivelul de confort al pacientului ├«n timpul tuturor procedurilor efectuate.

CARE ESTE DURATA UNEI SESIUNI DE TRATAMENT ╚śI DE C├éTE ╚śEDIN╚ÜE DE DRENAJ LIMFATIC ESTE NEVOIE ?

O sesiune de drenaj limfatic cu BTL-6000 Lymphastim dureaz─â 60 de minute. Este recomandat un pachet este de 12 ╚Öedin╚Ťe, cate 3 pe s─âpt─âm├ón─â.

Tratamentele sunt programate, de obicei, la fiecare 2 zile iar pacien╚Ťii observ─â rezultate vizibile dup─â primul tratament.

CONTRAINDICAȚII

Persoanele cu dispozitiv metalic sau implantabil nu pot beneficia de presoterapie. De asemenea, femeile care sunt însărcinate nu pot fi supuse acestui tratament.

ESTE DRENAJUL LIMFATIC SIGUR?

Tehnologia utilizat─â pentru drenajul limfatic de aparatul de ultim─â genera╚Ťie BTL -6000 Lymphastim este 100% sigur─â. Acelea╚Öi terapii sunt utilizate la scar─â larg─â ├«n medicina sportiv─â recuperatorie, de preven╚Ťie sau ameliorare a durerii, fiind aprobat─â de FDA.

Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se prime╚Öte greu, pe baza dovezilor ╚Ötiin╚Ťifice ob╚Ťinute ├«n urma unor studii si cercet─âri clinice ├«ntinse pe ani de zile, a unor teste mai mult dec├ót exigente. De asemenea presupune ╚Öi un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase ╚Öi-l pot permite.