DESPRE NOI

Noi suntem Kinego, un centru specializat în domeniul recuperării medicale care pe lângă profesionalism, pune mare accent pe starea de bine a pacienților.

La Kinego găsiți personal medical răbdător și zâmbitor care caută mai tot timpul să vă întreacă așteptările. Pe lângă oameni în adevăratul sens al cuvântului, personalul nostru este foarte bine pregătit și competent.Avem printre noi cadre universitare de profil și specialiști cu experiență care își doresc să devină și mai buni în ceea ce fac.

Pentru a vă însănătoși și a vă bucura sufletele, ne unim forțele și utilizăm toate resursele clinice necesare pentru a stabili un diagnostic complet. La Kinego beneficiați de un tratament corect și integral bazat pe protocoale de lucru adaptate individual fiecărui pacient care ne calcă pragul.

Astfel, avem o imagine de ansamblu relevantă asupramodului în care evoluează starea de sănătate a fiecărui pacient și ne dăm silința să beneficiați de cele mai bune tehnici și proceduri de recuperare.

Manager Clinica Cojocariu Danut
Lect. Univ. Dr. Marius Neculaes
Medic Specialist Oxana Iurcu
Kinetoterapeut Mihaica Veronica Paula
Kinetoterapeut Iftimioaiei Andreea
Tehnician Maseur Vasilica Macovei

Lect. Univ. Dr. Marius Neculăeş – Coordonator Recuperare Medicala Neculăeș Marius, doctor în medicină, cu o experiență de peste 10 ani în oferirea serviciilor de recuperare medicală, se remarcă cu rezultate considerabile îndeosebi în ramura neurologică și ortopedică, fiind îndreptat permanent spre perfecționarea în interesul pacientului. Din postura de Lector universitar doctor, în cadrul Universității Al.I.Cuza, Facultatea de Educație Fizică și Sport, se implică în numeroase activități didactice și de cercetare reușind astfel să pregătească studenții la standarde înalte, prin dăruirea și experiența acumulată. În cadrul centrului Kinego vă întâmpină în calitate de coordonator, cu mare interes, în vederea redobândirii stării de sănătatea și nu în ultimul rând pentru oferirea serviciilor de evaluare posturală cu ajutorul Global Postural Sistem.

Iftimioaiei Andreea, specialistă în kinetoterapie, absolventă a cursurilor de master în Traumatologia sportivă, licenţiată şi absolventă a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, din cadrul Universităţii Al. Ioan Cuza, Iaşi, specializarea: Kinetoterapie şi motricitate specială, se remarcă prin furnizarea corectă a mijloacelor pentru tratarea şi recuperarea funcţională a aparatelor şi sistemelor corpului, esenţiale pentru mişcare, urmărind asigurarea potenţialului maxim al funcţiilor motrice, promovarea sănătăţii şi a stării de bine a pacientului, prevenirea şi limitarea incapacităţilor şi a dizabilităţilor pentru pacienţii care prezintă risc de alterare a comportamentului motor. În cadrul centrului Kinego, vă întâmpină în calitate de kinetoterapeut, pentru a vă acorda asistenţa kinetică, profilactică, terapeutică şi de recuperare sub prescripţie medicală, asistenţă pe care fiecare centru ar trebui să o acorde. Se remarcă prin dorinţa de perfecţionare continuă, empatie, atitudinea pozitivă, zâmbetul nelipsit şi dedicaţia cu care îşi desfăşoară activitatea.

Mihăică Veronica Paula – este kinetoterapeut, licențiată la Facultatea de Educație Fizică și Sport, Specializarea – Kinetoterapie și motricitate specială, absolventă a cursurilor de master în Traumatologia Sportivă a aceleași facultăți din cadrul Universității Al.Ioan Cuza, Iași, se remarcă prin empatie, respect profesionalism și perseverență în dobandirea rezultatelor optime de recuperare privind promovarea sănătății și îmbunătățirea calității vieții. Dorința de învățare și perfecționare continuă, având la bază principiul „ Primum non nocere”, au determinat- o în decursul anilor să progreseze și să pună în practică cunoștiințe acumulate. În cadrul centrului de recuperare Kinego, vă întâmpină în calitate de kinetoterapeut, pentru a vă acorda servicii de recuperare medicală, profilactică și terapeutică.

Solomon Maria Stefana, Kinetoterapeut doctorand cu o bogata experiență în domeniu, este licențiată în kinetoterapie la Facultatea de Educație Fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie și motricitate specială din cadrul Universității Transilvania din Brașov, absolventă a cursurilor de master în Traumatologia Sportivă, din cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii Al. Ioan Cuza, Iaşi. Se remarcă prin profesionalism și dedicare asupra activităților de recuperare, urmărind cu atenție si perseverență evoluția fiecărui pacient. Dorința de perfecționare continuă și înclinația spre cercetare sunt folosite în interesul pacientului ce beneficiază de toată experiența acumulată de Ștefana în decursul activității sale. În cadrul Centrului de Recuperare Kinego, vă întâmpină în calitate de kinetoterapeut, pentru a vă acorda servicii de recuperare medicală intregind echipa pluridisciplinară formată din medic, kinetoterapeut și maseur. Se evidențiază prin empatie, atitudinea pozitivă şi perseverenta in obtinerea rezultatelor favorabile vizand permanent interesul pacientului.