Tur Kinego

BUN VENIT !

Noi suntem Kinego, un centru specializat ├«n domeniul recuper─ârii medicale care pe l├óng─â profesionalism, pune mare accent pe starea de bine a pacien╚Ťilor.

Clinica este dotat─â cu aparatur─â complet─â de fizioterapie care ofer─â servici de electroterapie( diadinamice, TENS, curen╚Ťi interferen╚Ťiali, galvanizare, etc), ultrasunet, laser, magnetoterapie, unde scurte, terapie SIS ÔÇô Super Inductive System), etc.

O alt─â sec╚Ťiune a cabinetului este partea de estetic─â, unde totul se realizeaz─â sub supraveghere medical─â.

Aici pute╚Ťi beneficia de tratamente de slabit, tratamente anticelulitice si masaj, al─âturi de tehnici speciale de drenaj limfatic. Pentru aceasta se folosesc aparate moderne de electrostimulare ╚Öi se asociaz─â cu masaj de sl─âbit ╚Öi anticelulitic. ├Än plus, avem o sal─â modern─â ╚Öi intim─â de fitness, dotat─â cu aparatur─â Ketller de ├«nalt─â performan╚Ť─â unde se completeaz─â ac╚Ťiunea pe masa muscular─â si ╚Ťesutul adipos prin tehnici speciale de gimnastic─â de sl─âbit ╚Öi Pilates.

F─é CUNO╚śTIN╚Ü─é CU ECHIPA KINEGO !

La noi g─âsi╚Ťi personal medical r─âbd─âtor ╚Öi z├ómbitor care caut─â mai tot timpul s─â v─â ├«ntreac─â a╚Ötept─ârile. Pe l├óng─â oameni ├«n adev─âratul sens al cuv├óntului, personalul nostru este foarte bine preg─âtit ╚Öi competent.Avem printre noi cadre universitare de profil ╚Öi speciali╚Öti cu experien╚Ť─â care ├«╚Öi doresc s─â devin─â ╚Öi mai buni ├«n ceea ce fac.

Erhan Alexandru

Kinetoterapeut

Bianca Dobreanu

Drd. Kinetoterapeut

Conf. Univ. Dr. Marius Necul─âe┼č

Coordonator Recuperare Medicala

Cojocariu Antoneta

Asistent Medical | Manager

Alexa Claudia

Kinetoterapeut

Elena Roșu

Kinetoterapeut

Cojocariu Raluca

Kinetoterapeut

Andreea Iftimioaiei

Kinetoterapeut

Diana Roșu

Kinetoterapeut

┬áSuntem sus╚Ťin─âtori ai s─ân─ât─â╚Ťii ╚Öi al echilibrului ├«ntre func╚Ťiile fizice ╚Öi psihice ale organismului. ├Än acest sens, ne-am propus s─â v─â oferim tot ce este mai bun ├«n materie de servicii kinetoterapeutice, s─â v─â ascult─âm ╚Öi s─â fim aten╚Ťi la exigen╚Ťele voastre, pentru c─â ├«n final s─â reu╚Öim s─â stabilim un raport de ├«ncredere ╚Öi de respect reciproc.

VEZI CUM NE DESF─é╚śUR─éM ACTIVIT─é╚ÜILE !

Pentru a v─â ├«ns─ân─âto╚Öi ╚Öi a v─â bucura sufletele, ne unim for╚Ťele ╚Öi utiliz─âm toate resursele clinice necesare pentru a stabili un diagnostic complet. La Kinego beneficia╚Ťi de un tratament corect ╚Öi integral bazat pe protocoale de lucru adaptate individual fiec─ârui pacient care ne calc─â pragul.

Astfel, avem o imagine de ansamblu relevant─â asupramodului ├«n care evolueaz─â starea de s─ân─âtate a fiec─ârui pacient ╚Öi ne d─âm silin╚Ťa s─â beneficia╚Ťi de cele mai bune tehnici ╚Öi proceduri de recuperare.

Suntem convin╚Öi c─â procesul de recuperare este ceva mai mult dec├ót at├ót, mai mult dec├ót vindecarea unei afec╚Ťiuni medicale ├«ntr-un mediu clinic. ├Än mijlocul tuturor progreselor medicale ale lumii moderne, este u╚Öor s─â uit─âm c─â cei cu dureri au uneori nevoie de ceva mai mult. Un z├ómbet, o atingere lini╚Ötitoare sau c├óteva cuvinte de confort pot insufla speran╚Ťa ╚Öi ├«ncredere pacien╚Ťilor ╚Öi ├«i pot ajuta pe calea recuper─ârii.